Naša priča

Hari's Creperie Beograd

Hari’s Creperie je izvanredno mesto u Beogradu koje već dugi niz godina osvaja svojom jedinstvenom i raznovrsnom kulinarskom ponudom. Nalazimo se na prestižnoj adresi – Obilićev Venac broj 18, gde vas dočekujemo u unutrašnjem prostoru sa 60 mesta i prelepom baštom sa 100 mesta.

Meni

Naš meni, koji je pravo zadovoljstvo za sva čula, pratiće uslužno osoblje i prijatna atmosfera, koji su i ključni razlozi zbog kojih nam se poverava sve veći broj redovnih i novih gostiju.

Naša bogata ponuda obuhvata više od 100 različitih jela, kako slanih tako i slatkih. Krepe, vafli, salate, pizze i mnoga druga jela čine naš izbor autentičnim i šarenolikim.

Žitarice koje koristimo za pripremu naših proizvoda, koristimo iz sopstvenih mlinova na Kritu, gde uzgajamo posebne vrste žitarica bogate hranjivim sastojcima. Ovaj poseban miks žitarica koristimo za pripremu krepova i vafli, pružajući vam nezaboravan ukus i kvalitet.

Naša inovativnost ne poznaje granice. Pored klasičnih ukusa, nudimo proizvode sa pirinčanim brašnom bez glutena i ovsenim brašnom, kako bi svako mogao da uživa u jedinstvenim ukusima Hari’s Creperie.

Tajni sastojci

Naši krepi imaju specifično testo koje je deblje od uobičajenih palačinki, ne sadrže ulje već maslac i peku se na suvim površinama na visokim temperaturama.

Vafli iz našeg menija poseduju jedinstvenu teksturu i mekoću. Koristimo posebne presice koje omogućavaju da testo “diše” tokom pečenja, pružajući vam vafle sa neodoljivom aromom.

OSNIVANJE

Prvi Hari’s restoran je osnovan 1997. godine, a danas se ponosno ističemo ne samo u Srbiji već i na Kritu i Kipru.

Oči su nam gladne

SLATKO-SLANO

 Hari’s Creperie je više od obroka – to je nezaboravno iskustvo uživanja u vrhunskoj kuhinji, udobnoj atmosferi i posvećenosti da vam pružimo samo najbolje.